Werving nieuwe abonnementen

Allemaal een abonnement op het blad Kind & Evangelie

Bent u of ben jij geïnteresseerd geraakt in ons blad Kind & Evangelie. Als u nu een abonnement neemt voor uw (klein)kinderen, ontvangen zij gratis het boekje ‘De Tweeling', van A. Tukker-Versluijs of de Molenaartjes van Hans Mouthaan.

Geef in uw mail duidelijk alle adresgegevens door. Het factuuradres kan uiteraard een andere zijn dan het postadres.

We hebben speciale Paas/zomer/Kerstnummers. Ideaal om uit te delen op uw basisschool of aan het einde van een kerkdienst.
Steeds meer gemeenten geven ook aan het einde van de Bid- en Dankdagdienst een exemplaar van Kind & Evangelie mee. Wellicht een idee ter navolging!
Voor speciale wervingsacties bij u plaatselijk kunt u altijd met ons contact opnemen.

Voor gratis proefexemplaar en abonnement kunt u contact opnemen met het Hervormd Bondsbureau, Beatrixstraat 20a, 3862 DB Nijkerk. E-mail: bondsbureau@filternet.nl of met redactie@KindenEvangelie.nl

Kennismaken met ons blad? Klik op bijgaande presentatie voor meer informatie