Bijbels en (dag)boeken

U kunt via onze 'eigen winkel' n.l. het Bondsbureau in Nijkerk alle door de Bond van Hervormde Zondagsscholen uitgegeven materialen bestellen

Bestellen gaat heel eenvoudig:

1. U plaatst de uitgave(n) naar uw keuze in uw winkelmandje;

2. Vervolgens klikt u op 'verder met bestellen' om de inhoud van uw winkelmandje te bekijken en indien nodig de aantallen aan te passen;

3. Vervolgens kunt u uw adresgegevens invullen; u heeft in deze stap ook de mogelijkheid om een account aan te maken, zodat een volgende keer uw adresgegevens automatisch geladen worden bij het inloggen (dit kan bovenin de website, naast het winkelmandje);

4. Na het afronden van de bestelling krijgt u per e-mail een bevestiging van uw bestelling.

Daarnaast kunnen we ook alle andere materialen, Bijbels en boeken leveren. Hiervoor zullen we zorg dragen voor nauwe samenwerking met in onze gezindte vertrouwde boekhandels c.q. uitgeverijen.

Op gebied van boeken is er al jarenlang een relatie met Uitgeverij en Boekhandel Den Hertog.
U kunt het gehele jaar:

• uw bestellingen mailen, naar ons Bondsbureau en vervolgens vindt de logistieke afhandeling plaats via den Hertog. De facturering blijft via hetbondsbureau lopen.
  • Bestellen via www.hertog.nl Geef dan wel bij uw bestelling aan dat de factuur verstuurd dient te worden naar het Bondsbureau, Beatrixstraat 20a in Nijkerk!
  • Bestellen in de winkel van Den Hertog in Houten, Oud-Beijerland en Middelburg. Geef wel aan dat de factuur verzonden dient te worden naar het Bondsbureau.

Door te bestellen bij (via) het Bondsbureau steunt u het landelijke werk van onze bond van Hervormde Zondagsscholen. Leverantie vindt plaats tegen de bekende (gebruikelijke) condities van de Bond van Hervormde Zondagsscholen.

Via het linkermenu onder BESTELLEN kunt u direct bij Den Hertog op hun website bestellen. Kies de juiste leeftijdscatagorie en geef aan dat de factuur naar het bondsbureau in Nijkerk moet worden gestuurd.