Bijbels en (dag)boeken

U kunt via onze 'eigen winkel' n.l. het Bondsbureau in Nijkerk alle door de Bond van Hervormde Zondagsscholen uitgegeven materialen bestellen

Bestellen gaat heel eenvoudig:

1. U plaatst de uitgave(n) naar uw keuze in uw winkelmandje;

2. Vervolgens klikt u op 'verder met bestellen' om de inhoud van uw winkelmandje te bekijken en indien nodig de aantallen aan te passen;

3. Vervolgens kunt u uw adresgegevens invullen; u heeft in deze stap ook de mogelijkheid om een account aan te maken, zodat een volgende keer uw adresgegevens automatisch geladen worden bij het inloggen (dit kan bovenin de website, naast het winkelmandje);

4. Na het afronden van de bestelling krijgt u per e-mail een bevestiging van uw bestelling.

Daarnaast kunnen we ook alle andere materialen, Bijbels en boeken leveren. Hiervoor zullen we zorg dragen voor nauwe samenwerking met in onze gezindte vertrouwde boekhandels c.q. uitgeverijen.

Op gebied van boeken is er al jarenlang een relatie met Uitgeverij en Boekhandel Den Hertog.
U kunt het gehele jaar:

• uw bestellingen mailen, naar ons Bondsbureau en vervolgens vindt de logistieke afhandeling plaats via den Hertog. De facturering blijft via hetbondsbureau lopen.
  • Bestellen via www.hertog.nl Geef dan wel bij uw bestelling aan dat de factuur verstuurd dient te worden naar het Bondsbureau, Beatrixstraat 20a in Nijkerk!
  • Bestellen in de winkel van Den Hertog in Houten, Oud-Beijerland en Middelburg. Geef wel aan dat de factuur verzonden dient te worden naar het Bondsbureau.

Door te bestellen bij (via) het Bondsbureau steunt u het landelijke werk van onze bond van Hervormde Zondagsscholen. Leverantie vindt plaats tegen de bekende (gebruikelijke) condities van de Bond van Hervormde Zondagsscholen.

Via het linkermenu onder BESTELLEN kunt u direct bij Den Hertog op hun website bestellen. Kies de juiste leeftijdscatagorie en geef aan dat de factuur naar het bondsbureau in Nijkerk moet worden gestuurd.

• Leven voor Hem

Bijbels dagboek 12+ Dit dagboek wil je helpen nadenken over wat de Bijbel zegt over ons leven van elke dag

• Geloven in Hem

Bijbels dagboek 10+. Over gelovigen uit de Bijbel, de Geloofsbelijdenis, de Tien Geboden en het Onze Vader.

• Bijbel Statenvertaling

Statenvertaling met Psalmen, 12 gezangen en formulieren. Formaat 7,5 x 11,5 cm. Kunstleren zwarte band, goudtitel en kleursnede.

• Jongerenbijbel Herziene Statenvertaling

Deze unieke uitgave bevat de complete bijbeltekst van de HSV, met daarbij heel veel extra's voor jongeren

• Uitleg van de Psalmen

Het is belangrijk dat kinderen al jong thuis, op school en op de zondagschool de psalmen leren zingen

Bijbels en (dag)boeken

Bestellen gaat heel eenvoudig:

1. U plaatst de uitgave(n) naar uw keuze in uw winkelmandje;

U kunt het gehele jaar:

• Uitleg van de Psalmen

• Bidden en danken

Bidden... je doet het elke dag. Zelfs meer dan één keer. Het lijkt zo gewoon, het hoort er ...

• Digitaal magazine Opvoedingsbron nr. 1

2015, In gesprek

Bekijk product.. Bestellen
  • WB-5 Wervingsboekje voor zondagsschoolkinderen, plaatselijk snel toe te passen met een geeltje!

Prachtig boekje met voorbeeld verhalen in beeld gebracht en wervende teksten (A5, full colour, stevig papier)

Bekijk product.. Bestellen
  • WB-2 Wervingsboekje voor zondagsschoolkinderen -film (Nieuw!) Deze uitnodiging is speciaal voor jou!

Op zondagsschool wordt er zo uit de Bijbel verteld dat je het voor je ogen ziet gebeuren! (A5, full colour, stevig papier)

Bekijk product.. Bestellen
  • WB-4 Wervingsboekje voor zondagsschoolkinderen, Deze uitnodiging is speciaal voor jou!

Bekijk product.. Bestellen
  • WB-3 Wervingsboekje voor zondagsschoolkinderen -film (Nieuw!)

Bekijk product.. Bestellen
  • WB-1 Wervingsboekje voor zondagsschoolkinderen (Nieuw!)

• B-24 Rachab

Bijbelse personen boekje (A5, full colour, stevig papier)

• Zing!

Zing jij graag? 's Morgens als je wakker wordt, overdag op school en 's avonds voor het slapengaan?