05-10-2017

Toerustingsavond leidinggevenden Hervormde Zondagsscholen streek Gouda in Stolwijk

Onder leiding van Steven Middelkoop,

In een wereld vol prikkels en afleiding komen kinderen op zondag samen rondom het Woord. Zondagschoolleiders mogen daar een stem aan geven. In woorden die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. Tegelijkertijd klinkt vanuit het Woord een levensveranderende oproep tot bekering. Hoe geven we hier invulling aan? Hoe geven we het Woord een stem?

Graag nodigt het streekbestuur u en jou uit voor een toerustingsavond, die als thema heeft:

Het Woord een stem geven

Tijdens deze toerustingsavond denken we onder leiding van Steven Middelkoop, kerkelijk werker, samen na over de geestelijke roeping en praktische uitvoering van het zondagschoolwerk, in de bedding van het geheel van de gemeente. Zodat het vuur weer aangewakkerd wordt, om kinderen te brengen tot het Licht.

D.V. donderdag 5 oktober a.s.

Hervormd centrum Rehoboth, Achter de Kerk 3, Stolwijk

Er is koffie / thee vanaf 19.30 uur en we beginnen om 19.45 uur

We zien er naar uit u en jullie weer te ontmoeten!

Bestuursleden Streek Gouda